dimecres, 17 d’octubre del 2012

Història de misteri


 Això, va passar fa temps a Escòcia la terra dels víkings. Uns detectius principiants, el Pau i el Pere treballaven per un detectiu molt bo que es deia Xavi, el Xavi no era només molt conegut perquè era detectiu, també era un gran negociador pel país i director de cine. Un dia els van trucar perquè uns víkings havien atacat a un poble. Ells hi van anar i el van trobar ja tot cremat. Al cap de uns dies els van tornar a trucar que un altre poble s’havia cremat i també assetjat. Els detectius van anar al poble a buscar pistes. Llavors el Pau digué:
- Tenim dos pistes, una, tots el pobles sempre estan a prop del mar i segona, sempre deixen una destral- van anar amagar-se per quan vinguessin els víkings.
Es van estar una setmana i llavors, van veure el seu cap! El Xavi amb una torxa a la mà. Els detectius van sortir del seu amagatall i el van agafar llavors el Xavi digué:
-  M’heu enxampat ho heu descobert. - El Pere li contestar:
- Però…per què, tu?
-Ah…..penseu que era jo, bé he estat jo però era una proba per vosaltres per aprova un examen que fem a tots el detectius, perquè aprenguéssiu a buscar pistes. - El Pere va dir:
- Però com?
-Són els qui treballo sempre a les pel·lícules i tots els pobles són muntatges.
Així el problema es va resoldre però a la setmana següent a una reunió amb uns col·legues seus i el Xavi digué:-Han picat, ara ja podem continua el pla. Ha, ha, ha ,ha ,ha!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada